Filmový festival FI MU 18!

25. 5. 2018

18. Filmový festival Fakulty informatiky MU, se konal příznačně v pátek 18. května 2018. Letošní „dospělý“ ročník festivalu se nesl v mottu „vybarvi se“ a podle toho také celý večer vypadal. Tým organizátorů pobíhal po obou místech konání – fakulta informatiky a univerzitní kino Scala – ve vlastnoručně vybarvených tričkách a všichni plnili závěrečné úkoly svého celo-semestrálního snažení.

A abychom letos více zapojili i Vás – diváky – do festivalového dění, připravili jsme si pro Vás na FI možnost zakoupení a vlastního vybarvení festivalových plátěných tašek.

Program večera tvořily 3 bloky filmů, první dva z nich byly soutěžní a představily celkem 13 filmů od studentů MU. Těchto 13 děl zastoupilo celou řadu žánrů, od komedie, přes animák až po sci-fi psychologické drama. Diváci na FI i ve Scale mohli po skončení druhého bloku hlasovat o nejlepší film, stejně jako odborná porota.

Po sečtení všech hlasů proběhlo vyhlášení výsledků. Diváci nejvíce ocenili film (nebo spíše hudební videoklip) Nelajkla mi status a odborné porotě se nejvíce líbil multižánrový snímek Šelma.


Po předání cen vítězům jsme ale nekončili a přesunuli jsme se na místo konání after-párty do klubu MorsArt, kam měli všichni návštěvníci vstup zdarma.
Pokud jste letos festival nestihli nebo si chcete jen připomenout oblíbené snímky, stačí navštívit náš youtube kanál https://www.youtube.com/user/fffilemma kde je všechny najdete. A teď už nezbývá nic jiného než se s námi těšit na další ročník!


N.

Bez popisku
Bez popisku
Bez popisku
Bez popisku
Bez popisku

Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info