FI na stejné vlně s ESF

28. 3. 2014

Gar Gar Garrr! Naše audiovizuální oceány nekompromisně brázdící loď zakotvila v klidnějších vodách, ~alespoň dočasně~. Její posádka, v čele s neohroženými 5D Kanóny si totiž začala bok po boku studentského spolku Students & Co. z ekonomicko-správní fakulty vydobývat respekt na půdě byznysu.

Students and Co. (čteme studentzako) je skupina inteligentně se tvářících individuí, kteří se rozhodli volat ještě chytřeji se tvářícím lidem, kteří vedou velké podniky a generují hodně peněz, aby přednášeli pro masy lidí, kteří se teprve učí (více či méně úspěšně) tvářit, že tomu všemu rozumí. Ale někteří mají pořád stejný výraz jako náš čtenář, po přečtení předchozí věty.

A tak se stalo, že na půdě ESF vystoupily osobnosti jako František Piškanin (podnikatel roku 2012) či Radim Jančura (majitel Students Agency). A i přesto, že se přednášek pravidelně účastní přes sto lidí, najde se mnoho smutných individuí-ekonomů, kteří se nemohli dostavit, a volají po audiovizuálním záznamu celé akce.

A TEHDY PŘICHÁZÍ LEMMA A JEJÍ ARZENÁL! 12. 3. 2014 jsme poprvé natáčeli přednášku Jiřího Caudra – výkonného ředitele ONLINE pro Telefónicu O2. Přednáška to byla věru zajímavá, a vy ji můžete zhlédnout zde: https://www.youtube.com/watch?… . Budeme samozřejmě rádi za komentáře, podněty, nápady či připomínky!

Dne 26.3. Jsme natáčeli pana Ing. Zbyňka Frolíka – velmi úspěšného podnikatele, jedničku ve svém oboru v Evropě. http://youtu.be/vGBR12DnvWw

Dne 30.4. jsme natáčeli přednášku autora kultovní MAFIA I Daniela Vávry – který povídal o své nové hře, Kingdom Come.

Buďte bdělí, přátelé!

https://www.facebook.com/…ntsandco.ESF?…


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info